Periculos şi fugar! Şofer fără permis, prins după o urmărire ca în filme

Periculos şi fugar! Şofer fără permis, prins după o urmărire ca în filme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pun în pericol grav viaţa lor sau pe a altora precum şi siguranţa traficului, dar nu le pasă! Mai multe persoane din judeţul Galaţi au intrat în colimatorul poliţiştilor după ce au fost prinse, în decurs de numai 24 de ore, conducând autoturisme fără a avea permis.

Unul dintre cei prinşi în ofsaid a fost un gălăţean de 46 de ani, pe care poliţiştii au încercat să îl oprească în trafic pe Cala Prutului. Şoferul nu a dat curs semnalelor şi a gonit spre ieşirea din oraş. După circa trei kilometri de urmărire, şoferul a oprit şi a intrat într-un magazin, încercând să-şi facă pierdută urma, dar a fost identificat. Cu această ocazie, oamenii legii au stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere şi că avea o alcoolemie de 0,87 la mie în aerul respirat. Individul a refuzat recoltarea de probe biologice şi este cercetat penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

În decursul aceleiaşi zile, poliţiştii din judeţ au mai depistat doi indivizi care conduceau fără permis. Este vorba despre un tecucean de 27 de ani, prins pe o stradă din municipiu, şi despre un tânăr de 21 de ani, din Barcea, care şofa fără permis pe DJ 252, la Munteni.

Citit 2053 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2013 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.