Oportunitate gratuită de calificare la Galaţi / Cum poţi să te specializezi ca gardă de corp
Foto: Sursă foto: www.apap.ro

Oportunitate gratuită de calificare la Galaţi / Cum poţi să te specializezi ca gardă de corp
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Profesională a Angajaţilor din Pază va recruta agenţi din cadrul societăţilor de protecţie şi pază din Galaţi pentru a-i specializa gratuit

Angajaţii firmelor de pază care în prezent asigură securitatea celor mai diverse obiective, de la instituţii publice până la mici firme private, vor avea şansa ca în viitorul apropiat să înveţe mai multe despre cum se face meseria pe care o practică. Asta graţie constituirii la Galaţi, în cursul acestei luni, a filialei Asociaţiei Profesionale a Agenţilor din Pază (APAP) - o organizaţie non-guvernamentală, formaţiune destinată pregătirii personalului din sistemul privat de securitate. Înfiinţată la Bucureşti la începutul acestui an, organizaţia s-a extins rapid în mai toate judeţele din ţară, având în prezent sucursale chiar şi în străinătate. Scopul asociaţiei este promovarea, protejarea şi instruirea membrilor ei.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 3083 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2013 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.