UPDATE/ Percheziţii ale DNA Galaţi la Prefectură şi Evidenţa Populaţiei / Sunt vizaţi mai mulţi funcţionari

UPDATE/ Percheziţii ale DNA Galaţi la Prefectură şi Evidenţa Populaţiei / Sunt vizaţi mai mulţi funcţionari
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ORA 15.40: Procurorii Direcţiei Naţionale de Anticorupţie Galaţi au sigilat biroul prefectului Emanoil Cătălin Bocăneanu şi cel al consilierului său, Bogdan Topală.
În prezent, cei de la DNA efectuează percheziţii la sediul Direcţiei Judeţene pentru Evidenţa Persoanei.


UPDATE, ORA 15.00: Conducerea Consiliului Judeţului Galaţi a confirmat că DNA face o anchetă la Direcţia Judeţeană pentru Evidenţa Persoanei (DJEP), care se află în subordinea amintitei instituţii. DJEP Galaţi este condusă în prezent de şefa de serviciu Ileana Schipor, după ce postul de director executiv a fost blocat prin plecarea titularului acestui, Cătălin Bocăneanu, în funcţia de prefect al judeţului.


ORA 14.00: DNA Galaţi face percheziţii, astăzi, la sediul Prefecturii şi la Evidenţa Populaţiei. Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan. „În acest moment, serviciul Teritorial Galaţi efectuează percheziţii la sediile Direcţiei Judeţene pentru Evidenţa Populaţiei şi la instituţia Prefectului Galaţi. Sunt vizaţi funcţionari din cele două instituţii suspectaţi de fapte care atrag competenţa DNA”, ne-a declarat Livia Săplăcan.

Citit 3701 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2013 16:13

3 comentarii

 • postat de Akbar
  Vineri, 15 Noiembrie 2013 13:53
  86.127.208.***
  Pai, ce-i mai de folos intr-o campanie electorala decat o baza de date cu persoanele apte de vot ?
  0
  2
  Raportează
 • postat de mihu
  Joi, 14 Noiembrie 2013 20:34
  95.77.107.***
  Baza de date a evidentei populatiei a ajuns la unii infractori si politicieni corupti. va spun sigur ca am vazut cu ochii mei. Practic ei stiu tot despre noi si despre adversari. Ne iau ca din oala!
  0
  9
  Raportează
 • postat de galateanu
  Joi, 14 Noiembrie 2013 15:46
  5.13.147.***
  buna dimineata : am o intrebare ? sub comanda carui partid politic se fac aceste perchezitii? ca daca imi amintesc si acum 4 ani cand era campania electorala tot la fel era aceasi agitatie...stiu ca acum urmeaza europarlamentarele si la anul presedentia...
  5
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.