Pelerinaj de Florii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul acesta, la iniţiativa şi cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Casian al Dunării de Jos, de Florii va fi organizat un pelerinaj de împreună călătorie în Hristos.

În toate bisericile, creştinii se vor întâlni cu rugăciunea în suflet, se vor îndrepta spre parohia soră din acel cartier în care  se vor reuni mai multe parohii.  Vor fi mai multe centre de rugăciune, cel puţin unul pe cartier. 

„Aceste pelerinaje vor fi organizate pe cartiere şi preoţii de la parohiile noastre se vor întâlni cu creştinii şi îi vor însoţi către biserica din acel cartier în care se va desfăşura rugăciunea”, ne-a spus părintele Gelu Aron, secretar şi purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Pelerinajul se adresează tuturor celor dornici de puţină pace în suflet, de puţină primăvară în Hristos, după iarna lungă şi înfrigurată din acest an. Totodată, în plin Post Mare, să nu dăm dovadă, de sărbătoarea Floriilor, că e zi de bâlci şi iarmaroc...

Îndemnăm creştinii să ia legătura cu preoţii din parohiile în care sunt aşezaţi şi să afle ora de întâlnire pentru pelerinajul ce va fi organizat în sâmbăta de dinaintea Floriilor, în Sâmbăta lui Lazăr, la ceas de vecernie.

Punctele de întâlnire le vom publica şi noi, aşa că rămâneţi aproape.

Citit 1084 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.