Vineri, de Moş Nicolae, se deschide patinoar în aer liber la Galaţi
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Vineri, de Moş Nicolae, se deschide patinoar în aer liber la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Moş Nicolae le aduce cadou celor mici o discotecă şi un recital Anca Ţurcaşiu


Astăzi, de Moş Nicolae, cei mai mici cetăţeni ai oraşului sunt invitaţi de Primăria Galaţi pe esplanada Sălii Sporturilor, de la ora 17,00, la un spectacol cu multe surprize. Programul de distracţie cuprinde concerte de muzică pentru copii şi de colinde, demonstraţii de dans, un recital extraordinar susţinut de artista Anca Ţurcaşiu, dar şi o discotecă în aer liber pentru micuţi. În cadrul showului, vor fi aprinse luminile în bradul de Crăciun care a fost deja amplasat pe esplanada de la Sala Sporturilor. Este vorba de un falnic brad natural, pe care SC Luxten îl împodobea ieri sub coordonarea Primăriei. În spatele bradului sunt deja aliniate căsuţele de lemn care vor găzdui în perioada 6-27 decembrie Târgul de Crăciun. În lateral, se află patinoarul artificial.

Galaţiul pe gheaţă

Patinoarul în aer liber este amenajat de o firmă din Bacău, printr-un parteneriat cu Primăria municipiului Galaţi. „Primăria municipiului Galaţi vine, în cadrul acestui parteneriat, cu domeniul public şi curentul electric, iar firma din Bacău cu patinoarul propriu-zis”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu. Potrivit acesteia, înţelegerea prevede ca firma să ofere două-trei ore de gratuitate pe bază de tichete, pe care Primăria le va distribui în şcoli. Vom reveni cu detalii în ceea priveşte programul, preţul unei ore de alunecat pe gheaţă, dar şi al închirierii patinelor. Cel mai probabil de astăzi patinoarul îi va putea primi pe amatorii de lunecuş.

Dulciuri pentru copiii sărmani 

Municipalitatea s-a gândit şi la micuţii care nu vor găsi nimic în ghetuţe şi asta nu din motive de obrăznicie, ci din cauza sărăciei părinţilor lor. Nu mai puţin de 700 de copii din municipiul Galaţi primesc dulciuri în dar de la Primărie, în ajun de Moş Nicolae. Pachetele cadou sunt distribuite prin Cantina de Ajutor Social, atât copiilor din familiile asistate, cât şi celor aflaţi în grija unor asociaţii şi fundaţii din oraş.

 

Citit 3881 ori Ultima modificare Joi, 05 Decembrie 2013 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.