UPDATE/ EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN GALAŢI/ Două persoane au ajuns la spital și 22 de apartamente au fost afectate (FOTO)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE/ EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN GALAŢI/ Două persoane au ajuns la spital și 22 de apartamente au fost afectate (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 10.25 Primăria Galaţi a decis să aducă module în care să locuiască locatarii afectaţi până când locuinţele vor fi reabilitate.

Starea uneia dintre cele două victime ale deflagraţiei care au fost transportate la spital s-a agravat, iar medicii au transferat-o în sala de operaţii.


UPDATE, ora 9.50 Din primele cercetări efectuate de pompierii gălăţeni la fața locului, explozia care s-a produs la G2 în această dimineaţă, a avut loc din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie. Deflagraţia a distrus, în proporţii diferite, 25 de garsoniere, dar nu a fost urmată de incendiu. Două persoane au ajuns la spital. Una dintre ele, proprietarul apartamentului în care a avut loc explozia, are arsuri uşoare pe membre. Cealaltă persoană a suferit un atac de panică şi acuza dureri la nivelul umerilor. Ambele persoane au ajuns la spital, dar viaţa nu le este pusă în pericol. La faţa locului au ajuns şi reprezentanţii primăriei, care susţin că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată. Cercetările continuă, urmând să se ia măsuri şi cu privire la locatarii din apartamentele afectate.


În această dimineață a avut loc o explozie la blocul G2 din Micro 19. În urma deflagrației produsă din cauza unei butelii două persoane au ajuns la spital și 22 de apartamente au fost afectate.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 11212 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2013 11:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.