Accident grav la Uzina de Apă / Impact năucitor pe contrasens
Foto: Sursă foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

Accident grav la Uzina de Apă / Impact năucitor pe contrasens
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 29 de ani din Galaţi a ajuns în stare extrem de gravă la spital după ce a fost victimă într-un accident de circulaţie produs în zona Uzinei de Apă. Din câte se pare, vinovat de producerea evenimentului a fost chiar tânărul conducător auto, aflat la volanul unui autoturism Dacia, cu care se deplasa dinspre strada Stadionului spre strada Cloşca. Ajuns în dreptul intrării la Uzina de Apă, şoferul a scăpat maşina de sub control.

"Potrivit primelor cercetări, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Renault, condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani din Galaţi", a precizat subinspectorul Iulian Matei, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

În urma impactului, cele două maşini au fost grav avariate, iar şoferul Daciei a suferit leziuni extrem de grave. El a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă. Pentru că el a fost cel care a provocat accidentul, tânărul va trebui, când starea îi va permite, să dea declaraţii în faţa poliţiştilor, care i-au întocmit dosar penal.

Citit 4523 ori Ultima modificare Duminică, 29 Decembrie 2013 12:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.