VIDEO / Tragedie în drum spre Revelion: O adolescentă din Galați a murit într-un teribil accident
Foto: Sursă foto si video: www.monitorulvn.ro

VIDEO / Tragedie în drum spre Revelion: O adolescentă din Galați a murit într-un teribil accident
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fata care și-a pierdut viața în cursul zilei de luni se afla într-o mașină împreună cu alte patru prietene, toate cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani. Tinerele se îndreptau către Soveja, unde urmau să petreacă Revelionul. Tânăra care a condus mașina și cea care a murit fuseseră colege la CNVA. Potrivit polițiștilor de la Serviciul Rutier Vrancea, tragedia produsă pe DN 2L, în zona de munte a județului vecin, a fost posibilă din cauza lipsei de experiență a șoferiței, o tânără de numai 18 ani din Galați care abia își luase permisul de conducere.

În apropiere de Soveja, unde gălățencele urmau să se cazeze la o pensiune, conducătoarea auto, pe nume Lorena Damian, a pierdut controlul volanului în momentul în care a încercat să ia o curbă. Autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac. În urma impactului extrem de violent, una dintre pasagerele din spate, Natalia Lupoaie, o tânără de 18 ani, a fost grav rănită și a murit la scurt timp. Un echipaj de descarcerare a fost solicitat să scoată din mașină alte două victime care nu au putut ieși singure. Mădălina Tăbăcaru, de 17 ani, Cristina Dolea, tot de 17 ani şi Anca Ştefan, de 18 ani precum și șoferița au fost preluate de paramedici și transportate la spitalul din Focșani.

”Din primele cercetări rezultă că o tȃnără de 18 ani, în timp e conducea un autoturism marca Daewoo Matiz, dinspre Panciu către Soveja, într-o curbă la stȃnga şi pe o porţiune de drum cu denivelări, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat decesul uneia dintre pasagerele de pe bancheta din spate şi rănirea altor patru persoane. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, a precizat comisarul şef Adrian Huzum, de la Poliţia Rutieră Vrancea pentru cotidianul Monitorul de Vrancea, Șoferița este cercetată penal pentru ucidere din culpă și vătămare coprorală.

Citeşte şi O tragedie care le va marca viaţa: Colegii au aflat de moartea Nataliei de pe Facebook

Citit 24265 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Ianuarie 2014 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.