Filmele tari nu se mai fac la Hollywood: Superman, implicat într-un scandal în centrul Galaţiului (VIDEO)

Filmele tari nu se mai fac la Hollywood: Superman, implicat într-un scandal în centrul Galaţiului (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înjurături, ţipete, ameninţări, haos maxim. De asta au avut parte gălăţenii care locuiesc în zona Pieţei Centrale, în noaptea de duminică spre luni. Protagoniste, două grupuri de tineri, din câte se pare sub influenţa alcoolului, care s-au găsit să îşi rezolve nemulţumirile în stradă. Larma scandalului a ajuns la urechile jandarmilor aflaţi în patrulare prin zonă. Pe strada Cristofor Columb, locul scenei, militarii aveau să afle că printre turbulenţi se afla şi o "vedetă". Superman, un tânăr de 26 de ani, din Galaţi, unul dintre cei trei indivizi care nu au reuşit să fugă la vederea echipajului. Alături de prietenii săi, Cristinel, de 34 de ani şi Florin, de 15 ani, gălăţeanul cu nume de personaj a încercat să le explice jandarmilor că nu este decât o biată victimă în conflictul cu ceilalţi tineri, care dispăruseră între timp printre magazinele din cartier.

"Noi veneam de la o petrecere şi ne-am întîlnit cu grupul ăsta. Nu-i ştim şi nu le-am spus nimic. Ei au început să ne ameninţe, fără motiv", a încercat să se justifice Superman.

Explicaţiile au devenit şi mai anevoioase în momentul în care jandarmii l-au percheziţionat şi i-au găsit un pistol cu bile de cauciuc marca Zoraki, dezasigurat şi cu proiectilul pe ţeavă. Superman a încercat să pozeze în cetăţean model, dar nici asta nu i-a ieşit.

"Nu-i al meu. L-am găsit în curtea de pe Tecuci, unde am fost la petrecere şi vroiam să îl arunc. Nu aveam de gând să îl folosesc", a adăugat tânărul.

Scuzele debitate la foc automat nu l-au salvat pe Superman. El a fost dus la Secţia 1, împreună cu amicii săi şi s-a ales cu dosar penal pentru deţinere fără drept a unei arme supuse autorizării.

Citit 2806 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2014 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.