100 de poliţişti au fost scoşi în stradă pentru căutarea unei minore dispărute

100 de poliţişti au fost scoşi în stradă pentru căutarea unei minore dispărute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alertă de gradul zero în familia unei adolescente de numai 14 ani din Galaţi, dar şi printre poliţişti, după ce minora nu a mai dat niciun semn de viaţă timp de aproape 12 ore. Copila, elevă la o şcoală din municipiu, nu a mai revenit acasă după ce a plecat de la cursuri joi, în jurul orei 12.00. Timp de patru ore şi jumătate, părinţii au căutat-o şi au tot sperat să apară, dar copila nu a fost de găsit, motiv pentru care mama a anunţat poliţia.

"La nivelul IPJ Galaţi s-a constituit un Punct de Comandă sub directa coordonare a inspectorului şef. Au fost mobilizaţi aproximativ 100 de poliţişti din cadrul secţiilor urbane din municipiul Galaţi, Biroul Urmăriri, Serviciul Criminalistic, precum şi poliţiştii rutieri", ne-a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Oamenii legii au căutat-o pe fată timp de aproape şase ore, în toate locurile posibile unde aceasta ar fi putut ajunge. În jurul orei 22.00, verificările au dat rezultate, copila fiind depistată într-un apartament nelocuit, ce-i aparţinea unchiului ei. Înainte de a ajunge din nou în custodia familiei, fata le-a spus poliţiştilor că a plecat de-acasă pentru că avea nişte mici neînţelegeri cu părinţii.

Citit 1689 ori Ultima modificare Vineri, 28 Februarie 2014 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.