Mihail Boldea a primit interdicţie în a practica avocatura/ Decizia Curţii Supreme este definitivă

Mihail Boldea a primit interdicţie în a practica avocatura/ Decizia Curţii Supreme este definitivă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înalta Curte a decis definitiv ieri că fostul parlamentar Mihail Boldea nu va practica profesia de avocat, profesie „în exercitarea căreia a săvârşit fapta”, au adăugat magistraţii. Când amintesc despre faptă, judecătorii se referă la acuzaţiile care i-au fost aduse lui Boldea de către procurorii DIICOT. Aceştia l-au acuzat că ar fi organizat un grup împreună cu care ar fi dat un tun imobiliar estimat de anchetatori la un milion de euro. Faptele puse pe tapet de anchetatori au fost comise de Boldea în calitatea de avocat al Baroului Galaţi, de unde a fost suspendat imediat după izbucnirea scandalului, în primăvara lui 2012, după ce Înalta Curte l-a arestat în lipsă pe Boldea. Reamintim că, la ultimul termen de judecată, Curtea de Apel Iaşi nu a mai reiterat printre interdicţiile ex-deputatului de Galaţi pe cea de a nu practica avocatura. I-au păstrat în schimb obligaţiile de nu părăsi teritoriul ţării, de a nu se apropia şi a nu vorbi cu niciunul dintre cei 19 inculpaţi şi 110 martori, de a nu purta nici un fel de arme, etc. Şi faţă de ceilalţi inculpaţi Curtea a uitat să reînnoiască anumite interdicţii, lucru care a fost îndreptat ieri de Înalta Curte.

Citit 2250 ori Ultima modificare Luni, 31 Martie 2014 23:15

7 comentarii

 • postat de free boldea pt. Mihai
  Marți, 01 Aprilie 2014 22:23
  5.13.221.***
  Da, am observat si eu acest aspect. Drept sa va spun imi pastrez increderea ca voi face face fata in orice caz de care vorbiti.
  Unde insa cred ca va inselati e in privinta ''incalcarii valorilor morale'' ale galateanului. Sa nu uitam ca galateanul cel moral l-a votat pe boldea nu o data, si nu numai pe el ci si pe alti confrati de-ai sai in potlogarii, asa ca am mari indoieli asupra mintii, judecatii drepte a multor concitadini de-ai nostri. Aici intra in joc si tulburelul, acum limpede dar si altele multe.
  1
  1
  Raportează
 • postat de Mihai pentru free boldea
  Marți, 01 Aprilie 2014 19:59
  89.137.138.***
  Draga domnule/ draga doamna/ domnisoara (nu neaparat in ordinea asta), dupa cum cred ca ati observat galateanului ii lipseste simtul umorului. El este serios si aprig cand sunt incalcate valorile morale. Drept pentru care, va sfatuiesc data viitoare sa glumiti intre cunoscuti sau prieteni. Nu de alta, dar s-ar putea sa luati si bataie ... Dupa ratingul pe care l-ati luat la primul comentariu bataia ar fi crunta.
  0
  2
  Raportează
 • postat de free boldea pt @catalin
  Marți, 01 Aprilie 2014 16:28
  5.13.213.***
  Lasa-i fate sa moara prosti. Vezi ca nu-i singur. Daca le scriu ca vreau sa-l reabiliteze pe Hitler sau Al Capone sunt in stare sa faca reclamatie la politie sau la tribunal.
  1
  2
  Raportează
 • postat de @catalin
  Marți, 01 Aprilie 2014 12:02
  82.137.10.***
  Bai , Catalin , da' esti prost n nu jucarie ! Blegule , era o gluma ... Nici vorba sa il aprecieze , din contra !
  4
  8
  Raportează
 • postat de CetateanX
  Marți, 01 Aprilie 2014 09:56
  5.13.216.***
  Felicitari ICCJ pentru aceasta masura exemplara! Asa trebuie sa se procedeze cu escrocii!
  2
  14
  Raportează
 • postat de Catalin
  Marți, 01 Aprilie 2014 09:48
  5.13.162.***
  @freeboldea et company:
  Au apărut şi postacii de serviciu!!!
  Auzi, erou al neamului, exemplu de cinste...Acest specimen uman se folosea de influenţa sa inclusiv pentru a ameninţa organele de ordine cu dosare penale de fiecare dată când dânsul ori tatăl său săvârşeau câte o măgărie. În consecinţă, mergeţi şi vă controlaţi, domnule politruc, cu limbajul dumneavoastră "de specialitate"!
  Eroii ţării zac în morminte mai mult ori mai puţin ştiute ori se chinuiesc de pe o zi pe alta cu venituri de mizerie, "eroul" dumneata neavând vreo iniţiativă de îndreptare a nedreptăţilor făcute acestora, nici de reamintire a memoriei celor căzuţi pe câmpul de onoare sau martirizaţi în lagărele de exterminare bolşevice, fiind însă cap de listă când veni vorba de comiterea de matrapazlâcuri cu iz penal spre propria înavuţire! V-aţi mai şi dat apreciere personal...
  6
  8
  Raportează
 • postat de free boldea
  Marți, 01 Aprilie 2014 08:43
  5.13.239.***
  Cat o sa va mai luati de acest om cinstit si curat, exemplu de moralitate pt. galateni si romani deopotriva ? La fel ati procedat si cu alti eroi ai neamului, verii becali, copos, nastase, seres, muresan, stoica, netoiu, borcea, etc. Nu mai poate trai omu linistit in asta tara. Of, of.
  15
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.