Tragedie în lumea interlopă din Galaţi. Un cunoscut lider şi-a pierdut viaţa. Vezi cine e posibilul succesor
Foto: Foto: Captura youtube. Vasile Dumitrescu (Kalo) ( stânga foto) la un botez cu Florin Salam, la Brăila.

Tragedie în lumea interlopă din Galaţi. Un cunoscut lider şi-a pierdut viaţa. Vezi cine e posibilul succesor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vasile Dumitrescu, zis Kalo, a încetat din viaţă joi, fiind răpus de cancer


Lumea interlopă din Galaţi este în fierbere de două zile  după ce unul dintre cei mai temuţi membri a încetat din viaţă. Considerat unul dintre capii „societăţii underground”, Vasile Dumitrescu, cunoscut sub numele de Kalo, a murit joi într-un spital din Bucureşti. Din câte se pare, bărbatul în vârstă de 60 de ani se lupta de mai multă vreme, cu cancerul, pierzând în cele din urmă bătălia cu boala. Vestea decesului celui considerat ca fiind una dintre cele mai temute şi influente figuri ale lumii interlope din Galaţi a stârnit rumoare printre membrii „branşei”, aceştia discutând deja, potrivit unor informaţii, despre desemnarea unor noi posibili înlocuitori. Unul dintre numele vehiculate să preia frâiele afacerilor ar fi chiar cel al lui Gabi, fiul lui Kalo. Dat potrivit unor surse ca succesor sigur la cârma zonelor de influenţă guvernate până nu demult de Kalo, acesta este căsătorit cu fiica unui alt interlop celebru din Galaţi, Ion Dobrogeanu.

La funeraliile lui Vasile Dumitrescu sunt aşteptaţi numeroşi membri ai clanurilor din mai multe zone ale ţării, dar şi din străinătate. Înmormântarea va avea loc, potrivit informaţiilor noastre, în cursul zilei de duminică

Kalo, naşul lui Chiaburu

Numele lui Kalo a fost vehiculat public în urmă cu patru ani, în urma asasinatului căruia i-a căzut victimă un alt interlop celebru, Maricel Nicolau, zis Chiaburu, finul lui Vasile Dumitrescu. Rudele lui Chiaburu acuzau la scurt timp după ce acesta a fost ucis în Restaurantul Chinezesc că Dumitrescu şi-ar fi chemat finul din Belgia pentru a participa la o judecată. În realitate, era vorba despre o întâlnire cu Grafian, în restaurantul amintit. Grafian nu ar fi vrut să stea faţă în faţă cu Chiaburu şi ar fi plecat, după care s-a întors însoţit de mai mulţi tineri. Măcelul care a urmat s-a soldat cu condamnarea a patru persoane la pedepse cu închisoarea cuprinse între 9 şi 18 ani.

Citeste si:

Victima bătăii de la Ancora a decedat la o săptămână de la incident

Interlopi din patru judeţe au cuib la Vârlezi, la adăpostul unui club "de fiţe"

Citit 36661 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.