EXPLOZIE provocată de o butelie. Doi oameni au fost la UN PAS DE MOARTE

EXPLOZIE provocată de o butelie. Doi oameni au fost la UN PAS DE MOARTE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O octogenară şi nepotul ei au au fost la un pas de moarte după ce le-a explodat butelia din bucătărie


Pavelina Moldoveanu (80 ani) şi nepotul ei, Stelian Iacob (47 ani) locuiesc împreună într-un apartament dintr-unul din blocurile aflate lângă gara din Tuluceşti. Locuinţa, aflată la etaj, a fost vineri, la prânz, zguduită de o deflagraţie în momentul în care bătrâna a vrut să facă ceva de mâncare.

„Am gătit, am închis aragazul şi când l-am deschis iar a luat foc preşul pe lângă mine şi a bubuit”, ne-a spus cu greu bătrâna. Femeia a fost scoasă din casă chiar de nepotul care abia venise şi care montase recent butelia.

„Nu ştiu cum s-a întâmplat, nu am mai păţit niciodată aşa ceva. Cred că a fost scurgere de gaz”, ne-a spus cu greu bărbatul în timp ce primea îngrijiri medical de la paramedici SMURD.

Explozia a distrus bucătăria apartamentului sărăcăcios şi a scos în drum cele şase familii care locuiesc în imobil. Chiar şi vecinii de la blocurile învecinate şi-au părăsit locuinţele, de teamă.

„Mi-am luat copilul în braţe şi am ieşit urgent afară, nu ştiam ce se întîmplă”, ne.a spus o vecină., Bătrâna şi nepotul ei au scăpat teferi, dar cu o sperietură zdravănă. Ei au fost ajutaţi să îşi revină din şoc de către paramedici. La faşa şocului au sosţit pompierii şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, care au deschis o anchetă şi au evaluat pagubele.

„În ura, deflagraţiei au fost distruse câteva piese de mobilier din bucătărie şi tencuiala de pe pereţi. Se pare,m la o primă evaluare, că motivul exploziei a fost lipsa garniturii care ar fi trebuit montată la ceasul buteliei”, a precizat mr. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Citeşte şi:

UPDATE/ EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN GALAŢI/ Două persoane au ajuns la spital și 22 de apartamente au fost afectate (FOTO)

Locatarii din blocul distrus de explozie aveau datorii de 1,85 milioane de lei la întreţinere

Citit 2824 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Mai 2014 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.