DEPRESIA nu IARTĂ pe nimeni! Un adolescent şi un bătrân din Galaţi s-au SINUCIS

DEPRESIA nu IARTĂ pe nimeni! Un adolescent şi un bătrân din Galaţi s-au SINUCIS
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actele de renunţare voluntară la viaţă sunt tot mai dese în ultima vreme, numai în decursul ultimelor 24 de ore două persoane din judeţul Galaţi reuşind să-şi pună capăt zilelor după ce au cedat psihic în faţa unor probleme.

Unul din cazurile dramatice s-a înregistrat în comuna Drăgăneşti, unde un băiat de numai 16 ani a considerat că nu mai are motiv să trăiască şi a ales soluţia extremă. El a fost găsit spânzurat într-o magazie din gospodărie de mama sa, care a anunţat disperată salvarea, în speranţa că medicii vor mai putea face ceva pentru fiul ei.

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj al nostru şi unul de la SMURD. Manevrele de resuscitare au durat 80 de minute, dar în final a trebuit să ne declarăm învinşi şi să pronunţăm decesul", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Din câte se pare, adolescentul ar fi recurs la gestul extrem din cauza unor decepţii sentimentale.

S-a aruncat de la etaj

Un al doilea caz tragic, pentru care medicii nu au mai putut face nimic, s-a înregistrat în municipiul Galaţi. Un bătrân de 76 de ani s-a aruncat de la etajul al optulea al blocului unde locuia. Impactul cu asfaltul i-a fost fatal septuagenarului, al cărui trup neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă.

Potrivit unor informaţi neconfirmate oficial, omul ar fi ajuns la capătul puterilor pe fondul problemelor de sănătate ale soţiei sale.

Citit 2462 ori Ultima modificare Joi, 24 Iulie 2014 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.