„Ghid de agăţat pentru fete moderne”

„Ghid de agăţat pentru fete moderne”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Lectura obligatorie pentru orice tânără care vrea să intre în jocul întâlnirilor şi să îl câştige… detaşat! *

„Viaţa liberă” nu te lasă la greu! Cartea „Ghid de agăţat pentru fete moderne” le vine fetelor în ajutor cu tips-uri&tricks-uri haioase despre cum să îl seduci şi mai ales să îl păstrezi pe bărbatul visurilor tale. Întrebările obişnuite, chiar şi cele care de obicei ne fac să roşim, îşi găsesc răspunsul în acest ghid esenţial, graţie căruia fetele moderne îşi pot găsi cu uşurinţă alesul. Din sumar: „Dragostea-i un câmp de bătălie”, „Cum să fii irezistibilă”, „Prima întâlnire – cum să pari calmă, când de fapt fierbi!”.

„Un ghid perfect pentru fetele care ştiu ce vor”, spun cititoarele: „O carte pe care nu ai voie să o treci cu vederea, un ghid amuzant despre cum să găseşti bărbatul potrivit cu minimum de efort şi stres”.

„La fel de important ca alegerea unui parfum este să îl menţii proaspăt! Aminteşte-ţi, dacă eşti impecabilă, ai făcut primul pas spre statutul de zeiţă a sexului. Dacă îţi miros picioarele, foloseşte un spray special – şi nu uita de antiperspirant înainte de a ieşi seara în oraş. Dacă suferi de halitoză, du-te imediat la doctor, biata de tine (iar între timp să nu pleci niciodată de acasă fără gumă de mestecat).

Atenţie! Toţi se dau în vânt după parfum. Ai făcut tot posibilul să miroşi minunat, aşadar nu le găsi scuze bărbaţilor care miros neplăcut. De acord, toţi muncim mult şi toţi facem greşeli, dar fă diferenţa dintre mirosul de transpiraţie şi mirosul de stătut. Dacă bănuieşti că bărbatul care îţi face avansuri poartă cămaşa din ziua precedentă, dă-i papucii! Nu te chinui să te ţii de nas în timpul sărutului, relaţia asta nu are nici o şansă”.

Cărţile autoarei britanice Sarah Ivens sunt traduse în peste zece ţări. „Ghid de agăţat pentru fete moderne” a apărut în limba română în 2008, la editura Humanitas, şi se găseşte pe rafturile librăriilor la preţul de 22 lei. Numai împreună cu „Viaţa liberă” cartea poate fi achiziţionată la cel mai şic preţ de criză: 8 lei!

Citit 3407 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.