Fetiţă de 8 ani teafără, după ce a căzut de la etajul 3

Fetiţă de 8 ani teafără, după ce a căzut de la etajul 3
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O fetiţă de 8 ani din cartierul Micro 40 a căzut de la etajul 3 al unui bloc cu patru etaje şi a scăpat fără răni majore.

Fata era în grija unchiului ei pentru câteva zile, timp în care mama se afla în vizită la tatăl copilei, care munceşte în Italia. Urmează să ajungă înapoi acasă în cursul zilei de marţi. Unchiul fetei (foto 2), care tocmai se întorcea acasă, ne-a dat câteva detalii cu privire la condiţiile în care s-a petrecut evenimentul.

„Sâmbătă noaptea, pe la 3, m-au sunat nişte prieteni, să vin la ei să joc table. Am plecat, iar când m-am întors am văzut că mi-am uitat cheia acolo. Ea dormea, aşa că am luat cheia ei când am ieşit. Prea multe nu ştiu nici eu. Ea dormea când am plecat”.

„Am înţeles că nişte prietene au strigat-o de jos, la joacă, iar una i-a zis «Sari, fată, că eu am sărit şi de la etajul patru şi n-am avut nimic. Aruncă-ţi jucăriile şi hai»”. Acuma, nu ştiu dacă a sărit, s-o fi dezechilibrat….”,  a declarat unchiul fetei.

Un lucru e sigur: fata a căzut de la una dintre ferestrele apartamentului în care locuieşte drept în grădina amenajată în jurul blocului. A fost dusă la spital şi internată în serviciul de Neurochirurgie. Ieri aştepta nerăbdătoare să fie externată şi să se întoarcă acasă.

„A fost internată o fetiţă de 8 ani care a făcut un lucru greu de imaginat, cu rezultate şi mai greu de imaginat. A sărit pe geam de la etajul trei şi a aterizat teafără şi practic nevătămată”.

„Fetiţa este sportivă, gimnastă, am putea spune că avem oameni minunaţi din punct de vedere sportiv, dar cred că în cazul de faţă este vorba şi de lipsă de discernământ şi de un noroc absolut chior, care a salvat acest copil. Nu este nici o performanţă a spitalului, nici a fetiţei, cred că e performanţa lui Dumnezeu, dar care dă, nu bagă-n traistă, deci sperăm că nu va repeta”, declarat directorul adjunct al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Unchiul spune că i-a anunţat imediat pe părinţii fetei care, din fericire, a scăpat cu bine din această adevărată aventură. Se pare că sportul  practicat a ajutat-o pe fetiţă în viaţă mai mult decât s-ar fi putut ea aştepta vreodată.

Citit 1363 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.