Geoană spune că Băsescu nu merită un nou mandat pentru că este "un produs politic expirat"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat marţi la întrunirea pensionarilor partidului că Traian Băsescu este "un produs politic expirat" şi "un accident al istoriei postdecembriste", care trebuie să plece din funcţia de şef al statului deoarece este un "pericol" pentru România.

"Să trăiţi bine a ajuns o vorba de clacă", a susţinut Geoană precizând că "Traian Băsescu este un produs politic expirat pentru că nu a putut sa se achite de promisiunea poporului". Mai mult, liderul PSD a declarat că Băsescu este "în continuare preşedintele doar al unui partid politic" şi acesta continuă să meargă doar la întâlnirile "propriului partid pentru că acolo nu-l înjură nimeni".

Geoană şi-a continuat atacurile la adresa lui Traian Băsescu susţinând că a ajuns şef al statului "dintr-un accident şi trebuie să plece ca un accident". "În 2009 avem datoria să câştigăm alegerile pentru ceea ce trebuie să facem pentru încă 20 de ani. Nu mă simt împăcat ca preşedinte de partid şi nu mă simt împlinit pentru că nu mi-am achitat datoria şi nu am încercat la modul serios să îndreptăm nedreptatea şi acesta este mesajul politic pe care vi-l dau", le-a spus Geoană seniorilor PSD.

Citit 576 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.