Şef nou la Penitenciarul Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, 13 mai, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, a fost numit în funcţia de director al instituţiei Neculai Burlibaşa. Investirea în funcţia de director a fost oficiată în prezenţa comisarului-şef Ionel Celmare, director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Conform Ordinul Ministrului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti nr. 1335/C din 29.04.2009, judecătorul Neculai Burlibaşa a fost numit director retroactiv, începând cu data de 20 aprilie 2009.

Numirea s-a făcut în urma câştigării de către Neculai Burlibaşa a concursului de ocupare a funcţiei de director al Penitenciarului Galaţi, desfăşurat în luna octombrie a anului 2008 şi a detaşării domniei sale de la Judecătoria Bârlad la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, conform Hotărârii nr. 270/2009 a Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Noul director este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – secţia Penitenciare, promoţia 1996.  În momentul  detaşării acestuia şi numirii domniei sale în funcţia de director al Penitenciarului Galaţi, acesta activa ca preşedinte al Judecătoriei Bârlad, judeţul Vaslui.

Citit 2195 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.