Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Peste 20 de poliţişti de ordine publică, rutieră şi investigare a fraudelor,împreună cu comisari din cadrul Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu şi cu inspectori ai Direcţiei Sanitar–Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au efectuat vineri o acţiune de control în comunele Măstăcani şi Fârţăneşti.

Oamenii legii au dat în total 40 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 12.850 de lei. 21 de amenzi au fost date pentru nereguli descoperite în circulaţia pe drumurile publice, patru pentru activităţi comerciale ilicite şi cinci pentru nerespectarea normelor sanitar-veterinare.

Poliţiştii şi inspectorii sanitari veterinari au verificat în baza de date a Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor 115 ovine pentru a stabili titlul de proprietate al acestora. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, astfel de acţiuni vor continua în perioada următoare şi în alte comune din judeţul Galaţi.

Citit 1901 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 August 2014 11:38

1 comentariu

  • postat de crystal Sâmbătă, 23 August 2014 13:24 95.77.107.*** Link la comentariu
    0
    13

    "patru pentru activităţi comerciale ilicite şi cinci pentru nerespectarea normelor sanitar-veterinare." astea cred ca sunt ptr ca nu stiu ce batranica vindea oua sau branza la poarta. Lumea vinde si face troc la tara de cand se stie macar sa aiba cu ce plati un hectar arat de pamant sau factura la curent. Mai buna e o bucata de branza de la tara decat un baton de salam expirat la oras, spalat cu dero, uns cu ulei si reetichetat. Va bateti joc de cine nu trebuie, de asta fug tinerii de la tara la oras si fura posete si lantisoare la femei pe strazi.Statul nu ajuta cat trebuie pe cei de la tara ci mai rau ii sugruma si pe ei . S-au gasit sa aplice legea , mai bine ar lucra mai mult cu DNA-ul si ar prinde pe cei care tot fura miliarde si sa le confiste averea .

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.