DESCOPERIRE MACABRĂ a pompierilor gălăţeni într-un apartament din Doja

DESCOPERIRE MACABRĂ a pompierilor gălăţeni într-un apartament din Doja
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Galaţi a fost găsit fără viaţă la finele săptămânii trecute, în apartamentul în care locuia. Absenţa bărbatului, dar şi mirosul neplăcut care venea dinspre locuinţa sa, situată la etajul al treilea al unui bloc de pe strada Gheorghe Doja, i-a alarmat pe vecinii care au sunat la 112. Pentru că uşa era încuiată pe dinăuntru, pompierii au fost nevoiţi să între pe fereastră.

"S-a folosit autoscara cu care s-a urcat până la etajul al treilea, prin balcon. A fost spart un geam pentru ca pompierii să poată pătrunde în apartament unde, din păcate, a fost găsit proprietarul decedat. Potrivit primelor constatări se pare că decesul a survenit în urmă cu mai multe zile deoarece cadavrul intrase în putrefacţie", ne-a declarat mr. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Poliţiştii au preluat cazul şi aşteaptă acum rezultatele necropsiei, care vor indica cu precizie cauzele morţii bărbatului. Medici legişti vor putea spune dacă acesta a murit din cauze naturale sau a avut parte de un sfârşit violent.

Citit 3605 ori Ultima modificare Duminică, 24 August 2014 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.