Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Locatarii unui bloc de pe strada 1 decembrie 1918 din municipiul Tecuci trec prin momente dificile după ce pământul de sub imobil a început să se lase şi, odată cu el, planşeul care susţine parterul. Semnele surpării au început să fie vizibile chiar în apartamentul unei familii de la primul nivel, care s-a adâncit vizibil în două camere, suficient de mult cât oamenii să ceară sprijinul autorităţilor.
"Am fost sesizaţi despre faptul că într-un apartament de la blocul N1 s-a surpat pardoseala din dormitor şi sufragerie. Echipajul ISU care s-a deplasat la faţa locului a constatat că din cauza lipsei fundaţiei s-a adâncit podeaua apartamentului. Familia care locuieşte acolo nu a vrut să fie evacuată, iar în continuare ancheta a fost preluată de cei de la Primărie care vor decide măsurile ce vor fi luate pe mai departe", a precizat mr. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.
Dacă autorităţile locale vor constata că blocul şi implicit locatarii care stau acolo sunt în pericol, ar putea decide evacuarea şi mutarea temporară a oamenilor în alte locaţii. O situaţie similară a fost înregistrată la Galaţi în urmă cu mai muţi ani, la blocul C20 din cartierul Francezi, care s-a surpat tot din cauza lipsei fundaţiei.

Citit 3167 ori Ultima modificare Duminică, 24 August 2014 15:40

1 comentariu

 • postat de Marius Stanica Luni, 25 August 2014 09:34 213.218.53.*** Link la comentariu
  0
  5

  lipsa fundatiei, ca lipsa fundatiei, dar chiar si fara lipsa unei fundatii cum de au rezistat blocurile in comunism atata amar de vreme bine si apoi dupa Revolutie cu tot felul de probleme ???

  Pentru ca inainte canalizarea era cat de cat mai buna, astazi este varza, ne intretinuta si apa curge pe unde vrea, si erodeaza tot solul.

  Asta este diferenta.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.