Poliţiştii locali, cu ochii pe BANDELE DE CARTIER

Poliţiştii locali, cu ochii pe BANDELE DE CARTIER
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultima săptămână, efective de poliţişti locali din cadrul Compartimentului Siguranţă Publică şi de la Intervenţie Rapidă au acţionat, pe timp de noapte, în mai multe zone ale municipiului Galaţi. Oamenii legii au avut în vedere asigurarea unui climat de siguranţă publică, pe linia depistării persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică, dar şi a depistării elementelor infracţionale.

„Sunt acţiuni pe care le întreprindem periodic, liniştea şi ordinea publică reprezentând obiectivele centrale ale activităţii Poliţiei Locale. Ne deplasăm în cartierele municipiului, atât pe timp de zi, cât şi noaptea, şi intervenim în cazul în care situaţia o impune”, ne-a declarat Mihai Manoliu, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.

În cartierele Mazepa I şi Mazepa II, după intervenţia poliţiştilor locali, au fost legitimate 69 de persoane. Pentru consumul de alcool şi tulburarea liniştii publice au fost avertizaţi verbal 21 de gălăţeni. Poliţiştii locali au dat şapte sancţiuni contravenţionale, iar 12 grupuri au fost dispersate din zonele amintite.

Un alt cartier vizat de acţiunile poliţiştilor locali a fost Micro 17. În această zonă, pe timp de noapte, oamenii legii au legitimat 79 de persoane, 13 persoane au fost avertizate verbal, alte şapte au fost sancţionate contravenţional, iar un număr de 14 grupuri au fost dispersate.

Citit 2471 ori Ultima modificare Luni, 01 Septembrie 2014 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.