DOSARE PENALE pentru BRACONAJ PISCICOL pe Dunăre

DOSARE PENALE pentru BRACONAJ PISCICOL pe Dunăre

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

La sfârşitul săptămânii trecute poliţiştii de frontieră gălăţeni au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii braconajului piscicol, în timpul căreia au depistat doi bărbaţi care desfăşurau activităţi de pescuit în râul Siret.

Primul depistat a fost Costică I., care era în amonte de gura de vărsare a râului Siret în fluviul Dunărea. Bărbatul pescuia cu ajutorul unei plase din aţă. Câteva minute mai târziu, oamenii legii l-au depistat pe Theodor M., care pescuia cu ajutorul unei plase tip setcă, în lungime de 25 de metri şi cu lăţimea de 2 metri.

„În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au stabilit că niciunul dintre bărbaţi nu deţinea documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Poliţiştii de frontieră au ridicat cele două plase de pescuit, în valoare totală de 800 de lei, în vederea confiscării, iar celor doi bărbaţi le-au întocmit dosare penale.

Citit 1580 ori Ultima modificare Marți, 02 Septembrie 2014 16:38

1 comentariu

 • postat de un idiot obligat sa plateasca taxe arendasilor USA si H-UE Miercuri, 03 Septembrie 2014 18:23 185.26.182.*** Link la comentariu
  1
  3

  S-a uitat sa se spuna ca zona aia nu este ZONA DE FRONTIERA. Asta inseamna ca si aia plecasera sa faca rost de o coada de peste, de cand nu mai pot jecmani pestii adusi de basarabeni si li s-o fi facut pofta!

  Dar de ei cine se ocupa? Dar de turmele de pirania de la primarii, judete, guvern si presidentie, cand vor incepe sa se ocupe?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.