Un muncitor din Măcin a fost UCIS ÎN BĂTAIE la Slobozia Conachi. Motivul este incredibil

Un muncitor din Măcin a fost UCIS ÎN BĂTAIE la Slobozia Conachi. Motivul este incredibil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scene de o violenţă incredibilă s-au petrecut, la finele săptămânii trecute, la Slobozia Conachi, unde trei localnici s-au încăierat cu trei bărbaţi din Măcin, veniţi la muncă în comuna gălăţeană. Totul s-ar fi petrecut, se pare, pe fondul consumului de alcool, dar şi al faptului că localnicii le-ar fi reproşat tulcenilor că au venit să le ia locurile de muncă. Cearta a degenerat într-o bătaie cu bâtele, în urma loviturilor cei trei tulceni fiind răniţi grav. Rănile i-au fost fatale unuia dintre ei, un bărbat de 38 de ani, care a fost găsit mort de echipajul de la Ambulanţă.

„Bărbatul prezenta un traumatism cranian grav şi în privinţa lui nu s-a mai putut face nimic. A mai fost preluat un bărbat de 44 de ani, cu traumatisme toracice şi craniene, nu foarte grave, precum şi un altul de 47 de ani, cu un traumatism cranio-facial sever, în epistaxis, care a fost ulterior transportat la Iaşi”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Tragedia face acum obiectul unui dosar penal de omor, deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Potrivit anchetatorilor, unul dintre bătăuşi, despre care se presupune că i-ar fi dat lovitura fatală bărbatului de 38 de ani, a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. În privinţa celorlalţi doi răniţi, încadrările juridice se vor face în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale.

Citit 4730 ori Ultima modificare Duminică, 07 Septembrie 2014 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.