Atenţie la prize şi la oalele de pe aragaz! TREI CASE AU ARS din aceste cauze

Atenţie la prize şi la oalele de pe aragaz! TREI CASE AU ARS din aceste cauze
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei gospodari din judeţul Galaţi şi-au văzut agoniseala mistuită de flăcări, după ce locuinţele le-au fost pârjolite în incendii, la finele săptămânii trecute. Unul dintre ei, din Smârdan, a plătit cam cu tot ce avea prin casă, din cauza unei prize defecte, care a produs un scurtcircuit ce a mistuit aparatura electrocasnică, elemente de tâmplărie şi mobila din două camere. Intervenţia pompierilor, care a durat circa trei ore, a făcut ca flăcările să nu ardă complet locuinţa.

Printr-o situaţie similară a trecut şi un proprietar din Tudor Vladimirescu, la casa căruia necazul a plecat din bucătărie. Mai exact, de la o cratiţă uitată pe foc, care s-a aprins, flăcările propagându-se rapid la materialele inflamabile aflate în apropiere. Incendiul a distrus 90 de metri pătraţi de acoperiş, mobila din bucătărie, aragazul şi elemente de tâmplărie.

Cea de-a treia intervenţie a pompierilor la un incendiu izbucnit la o gospodărie pe fondul neglijenţei a fost la Drăgăneşti, unde un localnic din Malul Alb s-a văzut păgubit, în doar câteva ceasuri, de toate bunurile electrocasnice, mobila din bucătărie şi acoperişul unei bucătării de vară, după ce locuinţa era cât pe ce să-i explodeze din cauza a două butelii pe care pompierii le-au scos în ultimul moment.

Citit 1546 ori Ultima modificare Duminică, 07 Septembrie 2014 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.