Adio, PNL! Primarul Marius Stan s-a înscris în UNPR

Adio, PNL! Primarul Marius Stan s-a înscris în UNPR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de marţi, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, este membru al UNPR. Vestea ne-a fost dată chiar de preşedintele organizaţiei judeţene a UNPR Galaţi, deputatul Eugen Chebac.

Aşa cum a anunţat la finele lunii august, edilul a profitat de prevederile OUG 55 din 2014, prin care, în termen de 45 de zile, aleşii locali au dreptul să-şi schimbe formaţiunea politică sau să activeze ca independenţi, fără a-şi pierde mandatul, şi a semnat, astăzi, adeziunea la noul său partid. Prin gestul făcut, Marius Stan spune adio PNL, partidul din partea căruia a candidat şi a obţinut mandatul de primar în 2012.

Reamintim că Marius Stan nu a făcut un secret din intenţiile sale politice. Ba, mai mult, a mărturisit că îl leagă o strânsă prietenie de liderul naţional al UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, de la care aşteaptă sprijin pentru realizarea proiectelor sale pentru Galaţi.

Rămâne de văzut ce alte transferuri politice vor mai avea loc în perioada următoare şi mai ales cine vor fi consilierii locali care îl vor însoţi pe Marius Stan la UNPR.

Vom reveni cu amănunte.

Citeşte şi:

Cum să ajungi de la un consilier la opt/ PRIMARUL îşi face PROPRIA MAJORITATE în Consiliul Local

Citit 5753 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Septembrie 2014 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.