După 19 ani împreună/ Şi-a MĂCELĂRIT concubina, pentru a-i da o lecţie

După 19 ani împreună/ Şi-a MĂCELĂRIT concubina, pentru a-i da o lecţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marian Anastasiu, bărbatul care şi-a măcelărit concubina, la jumătatea lunii iunie, într-un chioşc situat la Parfumul Teilor, a fost prezent luni în faţa magistraţilor Tribunalului Galaţi, care judecă dosarul în care bărbatul este acuzat de tentativă de omor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal au încheiat ancheta în acest caz şi au arătat că Marian Anastasiu a trăit în concubinaj cu persoana vătămată, Dorina B., aproximativ 19 ani, cei doi având şi doi copii minori. Datorită neînţelegerilor familiale, persoana vătămată i-a atras atenţia că nu mai doreşte să trăiască împreună, dacă nu se lasă de băut şi de jocurile de noroc, vicii pe care bărbatul cheltuia toţi banii câştigaţi.

CITEŞTE ŞI: Temniţă grea pentru ASASINII lui Chiaburu. DECIZIE DEFINITIVĂ la Curtea Supremă

La sfârşitul lunii mai, în urma unei discuţii, inculpatul a fost alungat din locuinţă. Deşi a încercat de nenumărate ori să se împace cu concubina sa, refuzul femeii l-a indignat pe Marian Anastasiu, care s-a decis să-i dea acesteia o lecţie. Astfel, pe 10 iunie, inculpatul a mers la locuinţa fratelui său, de unde a luat un cuţit de bucătărie, pe care intenţiona să-l folosească la punerea în aplicare a răzbunării, l-a pus într-un ziar, după care s-a deplasat pe jos la chioşcul unde lucra concubina sa.

Ajungând la chioşc, inculpatul a intrat şi a aşteptat ca persoana vătămată să servească o clientă, după care a început să discute cu aceasta. În timpul discuţiei, Marian Anastasiu i-a verificat concubinei telefonul mobil şi a realizat că aceasta are o relaţie cu un alt bărbat, fapt ce l-a înrăit şi mai tare.

"Într-un interval scurt de timp, ştiind că în incinta punctului de lucru se află camere de luat vederi şi că tot ceea ce se întâmplă este urmărit on-line, inculpatul a întors camera de luat vederi spre un alt unghi, unde nu se vizualiza tot ce se întâmpla, şi s-a repezit cu cuţitul asupra persoanei vătămate", se arată în rechizitoriul procurorilor gălăţeni.

După ce a lovit-o cu cuţitul pe Dorina B., provocându-i multiple leziuni, inculpatul s-a speriat şi a fugit de la locul faptei. „Ulterior, realizând posibilitatea ca persoana vătămată să fi decedat în urma loviturilor aplicate de el şi că nu mai avea motive să trăiască, inculpatul a luat hotărârea să se spânzure, sens în care a scris un bilet, prin care justifica ceea ce-i făcuse persoanei vătămate”, mai arată anchetatorii. Marian Anastasiu a renunţat însă la planul de a se sinucide, gândindu-se la copii, şi a mers de bună-voie la poliţie pentru a se preda, moment în care a fost arestat preventiv.

CITEŞTE ŞI: MACABRU/ Cele mai groaznice MASACRE de care lumea nu ştie

Citit 1886 ori Ultima modificare Luni, 15 Septembrie 2014 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.