„Ghid de măritiş pentru fete moderne”

„Ghid de măritiş pentru fete moderne”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aşadar iubitul şi-a luat inima-n dinţi şi ţi-a pus marea întrebare? Uau! Ce urmează? Ei bine, haos total! *

O carte nostimă de tot pentru viitoarele mirese. Fetele moderne vor afla, în sfârşit, adevărul gol-goluţ despre faţă nevăzută a nunţilor. Sarah Ivens are multe-multe tips-uri despre cum să-ţi planifici ziua cea mare şi, în plus, apar exemple de fete care au trecut cu bine hopul şi care fac haz de necaz povestindu-ne experienţele lor.

Află cum să te împaci cu gândul că n-o să mai ieşi niciodată cu altcineva, cum să te prefaci surprinsă de cererea în căsătorie şi să nu laşi să se vadă că inelul nu e tocmai mărimea potrivită! Informează-te cum să faci faţă cu zâmbetul pe buze avalanşei de mici şi mari probleme care te vor copleşi şi cum să repari obişnuitele dezastre din ultima clipă. Un must-have, un ghid plin de umor despre cea mai stresantă şi mai fericită zi din viaţă unei femei.

Aşadar iubitul şi-a luat inima-n dinţi şi ţi-a pus marea întrebare? Uau! Ce urmează? Ei bine, haos total! Te trezeşti într-o clipită din iubită - logodnică şi, după vreo câteva luni - ta-daa!, viitoarea mireasă cu o misiune de îndeplinit: aceea de a-ţi organiza nunta visurilor şi de a o scoate la capăt fără să faci o cădere nervoasă, să-ţi omori părinţii ori să fugi mâncând pământul cu primul bărbat care îţi iese în cale.

Ca să nu căzi pradă atacurilor de panică, Sarah Ivens, noua ta cea mai bună prietenă, îţi povesteşte cele mai nebuneşti momente de la nunţile amicelor ei şi te învaţă cum să treci prin această experienţă unică şi să savurezi fiecare clipă.

„Când te duci la cumpărături, ia cu tine pe cineva în care ai încredere deplină. Încă o pereche de ochi o să te ajute când dai nas în nas cu un milion de stiluri. Fii sigură că nu se plictiseşte – cumpărarea rochiei este un proces de durată. Cineva care stă numai cu ochii pe ceas nu o să reziste la drum lung.

Ţine cont de toaletele celorlalte personaje-cheie ale nunţii. Dacă mirele a ales un stil modern, sper că n-o să ţii morţiş să te îmbraci ca Ann Boleyn la un turnir, iar dacă domnişoarele de onoare poartă crem, doar n-o să vrei să te îmbraci în alb ca zăpada – o să pară murdare pe lângă tine.

Să nu uiţi că, deşi acum arăţi ca o prinţesă, nu trebuie să te comporţi ca atare. Miresele cu crize de isterie sunt jalnice. În ciuda părerilor lui Elton John, istericalele şi coroniţele nu se asortează. Arăţi minunat şi toată lumea ştie asta. Lasă lucrurile aşa”.

Sunt doar câteva dintre înţeleptele şi plinele de bun-simţ poveţe date de Sarah Ivens. Le găsim pe toate – sfaturi legate de coafură, machiaj, cure inutile de slăbire – într-o carte care ne învaţă să gândim modern un subiect etern: căsătoria.

Cărţile autoarei britanice Sarah Ivens sunt traduse în peste zece ţări. „Ghid de măritiş pentru fete moderne” a apărut în limba română în 2008, la editura Humanitas, şi se găseşte pe rafturile librăriilor la preţul de 22 lei. Împreună cu „Viaţa liberă”, însă, cartea poate fi achiziţionată la cel mai drăgălaş preţ de criză: 8 lei!

Citit 2238 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.