SFÂRŞIT CUMPLIT: Un tânăr A MURIT STRIVIT în cabina tractorului

SFÂRŞIT CUMPLIT: Un tânăr A MURIT STRIVIT în cabina tractorului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit astăzi strivit chiar de tractorul pe care îl conducea. Tragedia s-a întâmplat, potrivit maiorului Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), în comuna Ghidigeni, pe un drum comunal în pantă, la ieşirea din localitatea Gârbovăţ spre Cârlomăneşti.

Bărbatul conducea un tractor a cărui remorcă era plină cu grâu şi azotat de amoniu, şi, se pare, din cauza pantei, utilajul s-a răsturnat. Ambulanţa şi echipajul SMURD care au ajuns la locul accidentului l-au găsit încarcerat în cabina contorsionată, strivit sub tractorul întors cu roţile în sus. S-a solicitat şi intervenţia elicopterului SMURD, dar, din păcate, bărbatul a decedat.

„A fost descarcerat imediat şi s-au făcut eforturi în speranţa că mai poate fi salvat. Din păcate, leziunile sale erau incompatibile cu viaţa”, ne-a declarat maior Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. Urmează să se stabilească dacă bărbatul se afla în timpul serviciului în momentul în care a avut loc accidentul.

Citit 4410 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.