Lucian Domniţeanu, noul şef al DGFP Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* El va fi secondat, în posturile de directori adjuncţi, de Cicerone Lupu şi Clavinia Petrescu *

La sediul central al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au fost făcute publice rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiilor de conducere în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Galaţi.

Astfel, pentru funcţia de director coordonator, câştigător a fost declarat Lucian Domniţeanu, cu 79 de puncte, în timp ce lui Costică Onica, cel care a asigurat până acum conducerea instituţiei, i-au fost atribuite 71,25 de puncte.

În vârstă de 42 de ani, Lucian Domniţeanu şi-a început cariera tot la Finanţele gălăţene, unde a lucrat între anii 1990 – 1995. Ulterior, între 1996 – 1998, a lucrat la APDM Galaţi, pentru ca ulterior să devină şef al Secţiei Economice a SRI, unde a lucrat în perioada 1998 – 2006.

În 2006, Domniţeanu a părăsit structurile SRI pentru a deveni administrator al unei societăţi comerciale şi ulterior şef de serviciu în cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi. Din 2007, Lucian Domniţeanu a revenit la DGFP Galaţi, unde ocupa la data concursului funcţia de şef Administraţie Contribuabili Mijlocii.

Odată cu anunţarea câştigătorului evaluării pentru conducerea DGFP Galaţi, au fost făcute publice şi rezultatele pentru posturile de adjuncţi. Astfel, funcţia de director coordonator adjunct AIF (Activitate de Inspecţie Fiscală) i-a revenit lui Cicerone Lupu, în timp ce Clavinia Petrescu va ocupa funcţia de director coordonator adjunct AMAVS (Activitatea de Metodologie şi Administrare a Veniturilor Statului).

Citit 4857 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.