Prima conferinţă de presă a primarului Dumitru Nicolae după ieşirea din spital

Prima conferinţă de presă a primarului Dumitru Nicolae după ieşirea din spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Celor care umblă cu zvonuri le doresc să păţească la fel” * Pentru că nu seamănă „nici cu Traian Băsescu, nici cu Cătălin Botezatu”, Nicolae a ales să se trateze la Târgu Mureş *

Externat din spitalul din Târgu Mureş cu patru zile mai devreme, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, a susţinut vineri, la ora 10.00, prima conferinţă de presă după spitalizare.

Primarul era puţin cam palid şi ceva mai slab decât pe 5 mai, la ultima sa conferinţă de presă, dar vioi şi pus pe glume. Edilul urbei le-a mulţumit medicilor din Galaţi şi Târgu Mureş pentru profesionalism, dar şi Episcopiei „Dunării de Jos” pentru cele două măicuţe care l-au îngrijit.

Nicolae a explicat că ar fi avut posibilitatea să se trateze la Viena sau Paris, dar pentru că nu semăna nici cu Traian Băsescu nici cu Cătălin Botezatu, a ales Târgu Mureş. Mai mult, a insistat să stea nu într-o rezervă, ci în salon cu alţi nouă pacienţi cu care a legat prietenii. Asistentele unguroaice i-au produs o puternică impresie, după propria mărturisire.

Edilul se află în concediu medical de 30 de zile, dar va participa la manifestările dedicate copiilor de 1 Iunie şi la toate inaugurările. În tot acest timp, Nicolae va superviza activitatea Primăriei, drept de semnătură şi locţiitor fiind viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco.

Deocamdată, Nicolae nu va „popi” pe nimeni, aşa cum a promis în intervenţia telefonică de miercurea trecută, deşi presa era cea vizată. Nicolae s-a gândit chiar să-i dea în judecată pe cei care au scris că ar fi murit, dar a preferat să le facă o urare: „Celor care umblă cu zvonuri le doresc să păţească la fel”

În filmul postat aici puteţi vedea cum explică Dumitru Nicolae intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o – stent.

Alte amănunte de la conferinţa de presă a primarului, în „Viaţa liberă” de sâmbătă, 23 mai.

Citit 974 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.