Cel mai ghinionist hoţ este din Galaţi! A fost prins în patru case, într-o singură noapte!

Cel mai ghinionist hoţ este din Galaţi! A fost prins în patru case, într-o singură noapte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Galaţi s-a asigurat de un loc în arest, după ce a fost fugărit, la propriu, de mai mulţi oameni din casele cărora a încercat să fure. Individul a ajuns la poliţie după ce un gălăţean în vârstă de 58 de ani, care locuieşte pe strada Maior Iancu Fotea, a alertat Secţia 1, cerând ajutor pentru prinderea unui "vizitator" pe care îl surprinsese în baia locuinţei, la primele ore ale dimineţii. Hoţul, care abia intrase pe geam, nu apucase să fure şi s-a speriat când a fost văzut. A reuşit să fugă prin Parcul Eminescu, loc unde stăpânul casei i-a pierdut urma. În urma investigaţiilor, poliţiştii au dat de urma suspectului în centrul oraşului.

"Poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii de 2 spre 3 noiembrie, acesta ar fi pătruns în cinci locuinţe de pe raza municipiului Galaţi, de unde a reuşit să sustragă un telefon mobil, în celelalte patru cazuri fiind surprins de proprietari", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Periplul indvidului s-a încheiat în arest, anchetatorii urmând să îl prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat şi tentativă de furt calificat.

Citeşte şi: Furtul PET-urilor din containere, între supravieţuire şi afacere. Scormonitorii în gunoaie RISCĂ închisoarea

Citit 2831 ori Ultima modificare Marți, 04 Noiembrie 2014 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.