PSD Cluj face campanie electorală cu sape, mături şi parasolare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSD Cluj a prezentat, vineri, materialele de campanie electorală pentru algerile europarlamentare, acestea fiind un cub, o sapă, o mătură şi un parasolar, toate inscripţionate cu sloganuri electorale, transmite corespondentul NewsIn.

Cubul este simbolul grupului socialist din Parlamentul European (PES) şi are pe cele şase laturi principiile PSD Cluj pentru campania electorală, pe sapă scrie “Muncim împreună”, pe mături – “Facem curăţenie”, iar parasolarele, care vor fi distribuite în zona urbană, sunt personalizate cu sloganul “Cu ei v-aţi ars, NOI vă protejăm”.

Potrivit preşedintelui interimar al PSD Cluj, Valentin Cuibus, materialele pentru campania electorală sunt o idee a clujenilor, singurul slogan preluat de la Bucureşti fiind “Alege bine”.

“Toate aceste produse cu care noi am ieşit acum sunt ideile echipei pe care noi o avem acum la Cluj. Am considerat că este util să ieşim cu alte produse decât cele obişnuite, pixuri şi brichete. Toate aceste cuburi mari se vor deplasa în întreg municipiul Cluj şi în toate oraşele şi municipiile din judeţ în aceste săptămâni. De asemenea, o serie de cuburi mici vor fi date cetăţenilor. Sapa – muncim împreună – asta înseamnă că vrem să îi ajutăm pe toţi cei din mediul rural, pentru că lor ne-am adresat în acest fel, mătura reprezintă curăţenia pe care vrem să o începem, o curăţeni morală a întregii clase politice de la nivelul judeţului Cluj, iar ceea ce ne-am gândit pentru municipiu Cluj şi pentru municipii sunt aceste parasolare cu un text care cred că este foarte actual judeţului Cluj din acest moment.”, a afirmat Cuibus în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul social-democrat a precizat că, pentru început, filiala a comandat mai multe mii de exemplare din fiecare material de campanie, cu posibilitate de a suplimenta comanda.

Citit 695 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.