17 TRENURI ÎNTÂRZIATE din cauza unui FURT de cablu. HOŢII au atacat semnalizarea feroviară la Galaţi

17 TRENURI ÎNTÂRZIATE din cauza unui FURT de cablu. HOŢII au atacat semnalizarea feroviară la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inconştienţa naşte monştri, dar şi mulţi nervi şi harababură în circulaţia trenurilor. Aşa s-a întâmplat miercuri dimineaţă, când nu mai puţin de 17 garnituri care veneau sau plecau din Gara Galaţi au fost nevoită să staţioneze din cauză că în zona Tunelului nu s-a mai putut circula. Motivul: în cursul nopţii, circa 100 de metri de cablu de la sistemul de semnalizare au fost tăiaţi şi furaţi, lipsa acestuia făcând practică imposibilă derularea normală a traficului feroviar. Dacă trenurile care veneau spre Galaţi au ajuns relativ aproape de municipiu, staţionând în Gara Fileşti până la remedierea situaţiei, cele care ar fi trebuit să plece nu s-au urnit din loc. Cea mai mare întârziere a avut-o trenul personal de pe ruta Galaţi-Făurei, care a plecat cu o întârziere de o oră şi 13 minute. Potrivit poliţiştilor de la Transporturi, prin acest furt s-a produs doar întârzierea trenurilor, şi nu a fost afectată siguranţa feroviară. Oamenii legii au făcut cercetări la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a dat de urma hoţilor care vor ajunge, cel mai probabil, cu cablul la un centru de colectare.

Citit 1506 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Noiembrie 2014 13:21

3 comentarii

 • postat de cwtateanul
  Vineri, 28 Noiembrie 2014 15:31
  5.13.176.***
  D-na/D-ra Mariana Constandache...o stire se construieste dupa o documentare prealabila,de obicei din trei surse diferite.Va "dau "o stire ca la ...CFR exista un serviciu special care se ocupa exact cu tema dvs.(compatriment analiza intarzierilor trenurilor).Tr.la care faceti referire(probabil) are nr 7371 si venea de la Faurei spre Galati,si adevarat a sosit cu 73 min intarziere(din care10min in gara Barbosi 43 min a stat in gara Filestisi alte 20 de la Filesti la Galati.;alte exemple:tr7568/Galati-Marasesti pl cu 16 min intz,1670/Galati-Bucuresti pl cu 7 min intz...si exemplele pot continua)In astfel de cazuri ptr siguranta calatorilor,viteza si conditiile de circulatie sunt putin modificate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de LA MUNA SAU LA CANAL (TUNEL :))) !!!
  Miercuri, 26 Noiembrie 2014 20:55
  5.13.249.***
  Atat timp cat hotii sunt mana in mana cu politistii, cu procurorii, cu judecatorii, prin intermediul mafiei fierului vechi, nu o sa se rezolve nimic, ba intro zi o sa dispara un vagon cu tot cu calatori!!
  ESTE INCREDIBIL, cum dispar zilnic capace de canalizare, componente de cale ferata, etc SI NIMENI nu face nimic!!!
  Si eu daca ma duc maine sa verific centrele de fier vechi si tot descopar capace si componente de tot felul furate!
  Dar cine sa ii controleze!!!?????
  LEGEA in Romania nu exista! Dar atat timp cat politicienii fura tot, ce exemplu sa luam!? Bine ca PSD-ul nu a stiut sa faca altceva cu tiganii, decat sa le dea mereu moaca ajutoare, bani si alte pomeni!!! LA MUNCA!!!!!!
  Nu sa traiti paraziti pe spatele societatii!!
  1
  6
  Raportează
 • postat de GHEORGHE MARIA
  Miercuri, 26 Noiembrie 2014 13:40
  89.137.222.***
  supusii lui cioaba ----sunt hotii de cablu --de ani de zile --asta fac ---cine-i verifica ---cine-i aresteaza --?? de unde are bani ---marele om de afaceri ---- tiganiada care a vrut sa ---cumpere CFR Marfa ??? cine verifica ??? cine ancheteaza ?? poate vom afla ----intr-o zi !!!
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.