Un marinar ucrainean, ACUZAT de contrabandă cu ţigări. Vezi unde avea ASCUNSĂ marfa!

Un marinar ucrainean, ACUZAT de contrabandă cu ţigări. Vezi unde avea ASCUNSĂ marfa!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ansamblul de opt nave sub pavilion ucrainean, format dintr-un împingător şi şapte barje încărcate cu minereu de fier şi cărbune, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi - Port pentru a intra în România joi (4 decembrie), la prânz.

Navele, care urmau să acosteze în Portul Mineralier, aveau la bord un echipaj format din zece marinari, unii dintre ei find deja în atenţia autorităţilor române, care îi suspectau că aduceau periodic în ţară ţigări, pentru a le comercializa. În baza acestor informaţii, poliţiştii de frontieră şi vameşii au scotocit împingătorul, descoperind ascunse, în maşina de gătit amplasată în bucătărie, 46.800 de ţigări de diferite mărci. În urma verificărilor, s-a stabilit că ţigările aparţineau unui membru al echipajului, un marinar în vîrstă de 20 de ani.

"Ţigaretele, în valoare totală de 28.080 lei, au fost confiscate, iar cetăţeanul ucrainean s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă", a declarat cms. Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Citit 1780 ori Ultima modificare Vineri, 05 Decembrie 2014 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.