IARNA LA GALAŢI/ O AMBULANŢĂ a rămas BLOCATĂ în nămeţi şi mai mulţi DEGERAŢI au fost adunaţi de pe străzi

IARNA LA GALAŢI/ O AMBULANŢĂ a rămas BLOCATĂ în nămeţi şi mai mulţi DEGERAŢI au fost adunaţi de pe străzi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noaptea Codului portocaliu a fost critică pentru mai multe persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei persoane pe care vremea rea le-a surprins pe străzi au suferit degerături severe şi au fost recuperate în ultima clipă de echipajele de la Ambulanţă, care le-au dus la spital sau, după caz, la adăpostul Primăriei.

Tot la urgenţe a ajuns şi un tânăr de 29 de ani din Galaţi, care susţinea că nu a stat în frig decât câteva clipe, cât să îşi ia "la revedere" de la un amic. Isprava l-a costat degerături de gradul I la ambele membre.

Nici intervenţiile în judeţ nu au fost scutite de peripeţii, drumurile acoperite cu zăpadă făcând dificilă intervenţia ambulanţelor. O situaţie critică s-a înregistrat la Nărteşti, în apropiere de Tecuci, unde o salvare a rămas blocată în nămeţi, în timp ce încerca să ajungă la un copil de doi ani care manifesta vărsături severe. Autospeciala a fost repusă în funcţiune abia marţi dimineaţă. "Echipajul nu a mai putut ajunge la caz, părinţii fiind consiliaţi telefonic. Până la urmă, situaţia a fost rezolvată la domiciliu şi nu a mai fost necesară transportarea copilului la spital", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Citeşte şi: IADUL ALB de o zi/ "Filmul" VISCOLULUI care a BLOCAT GALAŢIUL (FOTO&VIDEO)

Citit 1086 ori Ultima modificare Marți, 30 Decembrie 2014 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.