Elev ÎNJUNGHIAT de un rival în DRAGOSTE. Băiatul a ajuns la Spital

Elev ÎNJUNGHIAT de un rival în DRAGOSTE. Băiatul a ajuns la Spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un elev de 16 ani a fost înjunghiat luni dimineaţă, chiar în timp ce mergea spre şcoală. Cuţitarul, care nu a împlinit încă 18 ani, pare să-şi fi calculat cu precizie fapta. Victima a fost adusă cu salvarea la Galaţi, iar medicii îl ţin acum sub supraveghere.

Băiatul înjunghiat locuieşte în satul Slivna. Ca să ajungă la liceu, adolescentul a plecat de acasă de la ora 5,30 dimineaţă, însoţit de unchiul său, şi el elev, în vârstă de 17 ani. La jumătatea drumului, în dreptul unei păduri, băieţii spun că au fost atacaţi de un grup de alţi trei tineri, înarmaţi cu bâte şi cu un cuţit. Adolescentul de 16 ani a fost înjunghiat în partea stângă a burţii, iar unchiul său lovit cu o bâtă peste mână. Răniţi, băieţii s-au întors acasă. Rudele au anunţat ambulanţa şi poliţia.

„Victima a primit primul-ajutor şi a fost transportată, iniţial, la Spitalul din Târgu Bujor, de unde a fost adusă apoi la Spitalul de Copii „Sf. Ioan” din Galaţi”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi.

Motivul, o fată

Din spusele tatălui băiatului înjunghiat, între fiul său şi agresor avuseseră loc şi alte conflicte. „Acum o săptămână, ştiu că se certaseră, de la o fată, cred. Dar nu mă aşteptam să se ajungă până aici. Ştiu că bătăuşul a mai avut probleme şi cu alţi săteni. Îl vom da în judecată pentru ceea ce a făcut”, a spus Mihai Mocanu, tatăl.

„Din primele verificări pare să fie vorba de un conflict mai vechi. În urmă cu două săptămâni, cei doi tineri au fost sancţionaţi de poliţistul din localitate, pentru că se jigniseră reciproc”, a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit medicilor de la Spitalul de Copii, băiatul nu este într-o stare gravă, lama cuţitului neatingându-i organele vitale.

Citiţi şi: ALARMANT/ Tot mai multe tâlhării, violuri şi agresiuni pe străzile Galaţiului

Citit 2071 ori Ultima modificare Luni, 09 Februarie 2015 13:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.