Tecucenii sunt aşteptaţi să-şi ia cardurile de sănătate de pe 17 martie

Tecucenii sunt aşteptaţi să-şi ia cardurile de sănătate de pe 17 martie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 1.900 de tecuceni care nu au primit cardul de sănătate prin poştă pot merge la Serviciul Public Local de Asistenţă Tecuci pentru a-şi ridica aceste documente. Pentru a putea intra în posesia cardului au nevoie de buletinul sau de cartea de identitate, după caz. În situaţia persoanelor nedeplasabile sau a celor care nu pot veni personal, cardul poate fi ridicat şi de o rudă sau de un cunoscut, pe baza unui document de identitate al aparţinătorului cardului.

Distribuirea documentelor prin Serviciul Public Local de Asistenţă a început pe 17 martie şi se desfăşoară zilnic, între orele 8,30 şi 11,00. Adresa instituţiei este strada Elena Doamna, nr. 2.

Documentele au fost trimise la Tecuci de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Galaţi, pentru ca locuitorii celui de-al doilea municipiu al judeţului să nu fie nevoiţi să facă un drum până la Galaţi.

Cardul de sănătate va deveni obligatoriu de la 1 mai. Fără acest document, pacientul nu va putea beneficia de niciun serviciu, cu excepţia urgenţelor medicale. Iniţializarea cardului are loc la prima vizită făcută la medicul de familie.


Ai pierdut sau ai distrus "buletinul de sănătate"? Află cât te COSTĂ să-l refaci

Citit 928 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2015 21:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.