Piaţa din Ţiglina I renaşte

Piaţa din Ţiglina I renaşte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tot azi, 5 iunie, va fi deschisă oficial şi Hala de flori din Piaţa Centrală *

Piaţa din cartierul Ţiglina I şi Hala de flori din Piaţa Centrală vor fi inaugurate în această dimineaţă, la ora 11,00, în prezenţa autorităţilor locale.

„Investiţia din Piaţa Ţiglina I, în valoare de peste 4,7 milioane lei, a fost finanţată de la bugetul local, în colaborare cu Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA, fiind una din promisiunile asumate de administraţia municipiului Galaţi. Suprafaţa totală construită a halei este de 3.000 mp, din care 700 mp la demisol sunt destinaţi pentru parcare şi depozitare”.

„În incinta halei se află un sector cu 18 spaţii comerciale, de câte 24 mp fiecare, în care se vor vinde produse agroalimentare, şi un sector cu produse de uz casnic. De asemenea, există şi un sector destinat legumelor şi fructelor, cu 200 de tarabe”, ne-a declarat directorul general al Administraţiei Pieţelor, Eugen Zaharia.

La rândul ei, Hala de flori din Piaţa Centrală, cel de-al doilea obiectiv care va fi inaugurat astăzi, are o suprafaţă de 150 mp, valoarea investiţiei fiind de 250.000 de lei.

Citit 1434 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.