Bacalaureat cu ghinion la Tecuci: Două eleve au leşinat la proba de limba română

Bacalaureat cu ghinion la Tecuci: Două eleve au leşinat la proba de limba română
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Una dintre ele nu va putea promova examenul în prima sesiune, deoarece a leşinat în timpul desfăşurării probei * Cea de-a doua şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut pe scări, după ce predase lucrarea *

Pe fondul emoţiilor amplificate de caniculă, două eleve din Tecuci au leşinat la prima probă scrisă, la limba şi literatura română. Una dintre ele, care susţinea examenul la centrul de la Colegiul de Agricultură şi Economie, a leşinat chiar în timpul probei.

Asistentele de la liceu au chemat Salvarea, iar adolescenta a fost dusă la spital. Din nefericire, fata nu va putea fi considerată promovată la această probă, deşi se va putea prezenta în continuare la examen. „Am văzut cu ochii mei când a fost luată cu Salvarea, pentru că eram chiar la centrul respectiv. Pentru promovarea probei la română va trebui să se prezinte în a doua sesiune” ne spune inspectoarea generală, Laura Marin. Informaţia ne-a fost confirmată de şeful serviciului de Ambulanţă, dr. Mihai Polinschi.

Cea de-a doua candidată care susţinea examenul la centrul de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” a fost mai norocoasă.  Ea a apucat să predea lucrarea şi i s-a făcut rău pe scări, în timp ce pleca acasă. A căzut şi s-a lovit la cot. A fost chemată, de asemenea Salvarea, care i-a acordat primul ajutor.

Citit 2851 ori Ultima modificare Luni, 02 Iulie 2012 12:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.