Marşul Jandarmeriei va avea loc vineri

Marşul Jandarmeriei va avea loc vineri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Amânat la finele lunii martie, din cauza vremii nefavorabile, Marşul Jandarmeriei Galaţi va avea loc în această săptămână. Vineri, 17 aprilie, începând cu ora 13,00, jandarmii gălăţeni vă aşteaptă la sediul unităţii de pe strada Traian (lângă Metro) să îi însoţiţi în marşul de 10 kilometri până la Pădurea Gârboavele, la o acţiune care are ca scop ajutorarea a doi pompieri din cadrul ISU Galaţi. Este vorba de paramedicul SMURD Doru Melinte, diagnosticat cu o formă severă de cancer, şi de plt. adj. Dănuţ Nedelcu, a cărui fetiţă, în vârstă de doi ani, are nevoie urgentă de un transplant de măduvă. Pentru ajutorarea celor doi militari, fiecare participant la marş va plăti o taxă de înscriere de cel puţin 10 lei, iar sumele vor fi colectate într-o urnă sigilată, care se va deschide la linia de sosire, respectiv, la Tabăra Direcţiei pentru Sport şi Tineret din Pădurea Gârboavele.

"Precizăm că deplasarea nu se face pe Drumul Naţional, traseul ales pentru marş fiind de-a lungul lacului Brateş, spre staţia de apă Tuluceşti şi apoi cu urcare spre Drumul Naţional şi prin câmp, până în Pădurea Gârboavele. Le recomandăm participanţilor să aibă încălţări adecvate zonei de deplasare, iar pentru hidratare, o sticluţă cu apă”, precizează plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Pentru că traseul este lung şi destul de greu de parcurs, organizatorii nu recomandă participarea copiilor. Cei care li se vor alătura jandarmilor la acest marş trebuie să ştie că grupul de participanţi va fi însoţit, pe drum, de echipaje SMURD, care vor acorda îngrijii medicale în cazuri de urgenţă. Întoarcerea din Pădurea Gârboavele se va face cu autobuze puse la dispoziţie de Transurb.


 

Citit 1362 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2015 20:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.