POD PESTE DUNĂRE la Brăila. S-a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate
Foto: Sursa foto: fun.bzi.ro

POD PESTE DUNĂRE la Brăila. S-a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat, joi, 23 aprilie, contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru podul peste Dunăre de la Brăila şi pentru centura oraşului Dorohoi. Pentru cele două documentaţii, compania va plăti circa şase milioane de lei fără TVA, potrivit hotnews.ro.

CNADNR a semnat contractul pentru reactualizarea studiului de fezabilitate pentru proiectul "Pod suspendat peste Dunăre în zona Brăila" cu asocierea I.S.P.C.F. SA - S.C. E.D.IN SRL - S.C. S.T.E. SRL - SC PEGASO INGEGNERIA SRL, valoarea contractului fiind de 5.635.643,87 lei fără TVA. Finanţarea este în proporţie de 85 la sută din fonduri FEDR şi 15 la sută fonduri de la bugetul de stat.

Pe lângă importanţa sa naţională, podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va deservi traficul de tranzit internaţional, de mărfuri şi persoane, de pe teritoriul României, susţin reprezentanţii CNADNR.

Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru centura oraşului Dorohoi este în valoare de 360.690 lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată de CNADNR.


 

Citit 7758 ori Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2015 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.