TENTATIVĂ DE SINUCIDERE/ A vrut să se arunce de la etajul șapte pentru a scăpa de închisoare

TENTATIVĂ DE SINUCIDERE/ A vrut să se arunce de la etajul șapte pentru a scăpa de închisoare
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bărbat de 40 de ani din Galați a vrut să se sinucidă pentru a nu a ajunge la închisoare. Gălățeanul a fost condamnat la un an și patru luni închisoare pentru că s-a urcat la volan în perioada în care avea permisul suspendat. Polițiștii de la Biroul Urmăriri s-au prezentat la ușa bărbatului pentru a pune în executare mandatul de arestare emis pe numele lui, moment în care acesta a amenințat că se aruncă de la etajul șapte al blocului în care locuiește.

Întreaga scenă a fost văzută de vecinii bărbatului, care au ieșit în fața imobilului din Micro 18. 

În ciuda faptului că bărbatul a fost convins de polițiști să intre în casă, o parte dintre cei strânși în fața blocului i-au strigat omului să se arunce de la geam în gol.

Scandările au fost oprite însă de pompierii sosiți la fața locului. ”Am fost solicitați să intervenim pentru o tentativă de suicid. Am adus la fața locului autoscara și un echipaj SMURD. Din fericire nu a fost nevoie să intervenim pentru că polițiștii l-au convins pe bărbat să intre în casă”, ne-a declarat maiorul Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Bărbatul a fost preluat de polițiști. ”S-a pus în executare un mandat de arestare de un an și patru luni. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Galați în vederea executării pedepsei”, ne-a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Citit 3837 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Mai 2015 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.