Mai mulţi OAMENI DE AFACERI STRĂINI din Galaţi, EXPULZAŢI în urma unei RAZII A POLIŢIEI

Mai mulţi OAMENI DE AFACERI STRĂINI din Galaţi, EXPULZAŢI în urma unei RAZII A POLIŢIEI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trei cetăţeni străini are veniseră ilegal în România, în baza unor vize de scurtă şedere, în scop de afaceri, vor fi nevoiţi să se întoarcă în ţara natală, după ce autorităţile au aflat că le-a expirat valabilitatea documentelor. Este vorba de trei cetăţeni indieni, cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani, aflaţi în Galaţi cu diverse afaceri, dar care nu au mai demarat formalităţile necesare ca să îşi reînnoiască actele, când acestea au expirat. Faptul a fost constatat de ofiţerii de la Imigrări, în urma unei razii, autorităţile dispunând în privinţa celor trei persoane returnarea în ţara natală în termen de 15 zile. Înainte să părăsească România, cei trei voi fi nevoiţi să plătească şi amenzi care totalizează 1.200 de lei.

Străinii nu ar fi trebuit neapărat să stea la codă la ghişeul Serviciului Imigrări pentru a-şi reface actele. Ei au posibilitatea să aplice electronic pentru reînnoirea actelor, accesând aplicaţia on-line de depunere a documentelor, la adresa www.portaligi.mai.gov.ro. În acest mod, ne asigură autorităţile, cererile se depun mult mai simplu, iar timpul de aşteptare la ghişeu se scurtează considerabil.

Citit 2079 ori Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2015 19:25

1 comentariu

 • postat de Jaga Jaga
  Vineri, 12 Iunie 2015 18:50
  185.13.106.***
  Păi dacă avea viză de ședere scurta, Atunci erau legali. Au intrat în ilegalitate atunci când a ex pirat viza. Tase știe.(al tuo padre ) Dar ce afacerii făceau? Probabil că aveau doar viza de afaceri, cum plecam și noi altă dată în europa cu diferite vize
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.