Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

O navă de croazieră aflată sub pavilion maltez a fost nevoită să acosteze de urgență la Galaţi după ce un pasager a decedat. Bărbatul, care avea 76 de ani, nu era însoțit de rude și, conform primelor date ale anchetei a decedat din cauze naturale. Trupul lui a fost prelut imediat de cei de la Medicină Legală Galaţi, iar în urma necropsiei va fi stabilită și cauza exactă a decesului. ”Este al treilea caz similiar de anul acesta, unul dintre ele fiind la Brăila. De fiecare dată a fost vorba despre turiști străini”, ne-a explicat comisarul șef Laurențiu Budu din cadrul Poliției Transporturi Navale Galați.

Nava de croazieră Bolero, care are ca destinație finală portul Passau din Germania, venea dinspre Tulcea și urma să facă o oprire în portul Ruse. Toți pasagerii de la bord sunt cetățeni germani, aceștia continuându-și drumul imediat ce anchetatorii gălățeni au finalizat cercetările la fața locului.  

Citit 2671 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2015 21:04

2 comentarii

 • postat de ss Joi, 02 Iulie 2015 13:03 5.13.229.*** Link la comentariu
  0
  2

  Un eveniment trist care arata cat de modest este orasul nostru.....doar mortii debarca aici, de fapt sunt debarcati aici, din proprie initiativa, nimeni! Jale!

  Raportează
 • postat de Tatu T. Joi, 02 Iulie 2015 06:20 89.137.136.*** Link la comentariu
  2
  21

  Doar Moartea face ca vasele de croaziera sa opreasca si in Noul Galati! E cea mai mare realizare de pana acum a actualilor dregatori: primar, consilieri, politicieni locali! Sugerez incheierea de urgenta a unui studiu de fezabilitate si a unor contracte de reprezentare cu firma "Madam cu coasa SRL"!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.