SCANDAL la Bac, la un liceu din Galaţi. Cum a ajuns un candidat în duba jandarmilor

SCANDAL la Bac, la un liceu din Galaţi. Cum a ajuns un candidat în duba jandarmilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un gălăţean de 28 de ani, candidat la examenul de Bacalaureat din acest an, a reuşit să iasă din examen cu un proces verbal de amendă după ce a făcut scandal la finalul uneia dintre probe. Totul s-a întâmplat vineri, 3 iulie, după ce bărbatul a ieşit din sala de examen unde susţinuse una dintre probe. A mers întins la sala unde erau depozitate bunurile elevilor cu care aceştia nu aveau voie să intre la examen şi pentru că cei desemnaţi nu i-au dat suficient de repede lucrurile personale, candidatul a luat foc.

"Fiind rugat de către jandarmul aflat în dispozitivul de pază şi ordine publică să afişeze un comportament civilizat la adresa personalului, bărbatul a devenit mai impulsiv continuând scandalul în incinta centrului de evaluare", a explicat plt.maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Pentru că ameninţa să scoată elevii aflaţi în examen din clase, tânărul a fost preluat de echipajul de jandarmi chemaţi în ajutor şi scos în stradă, unde i s-a dat o amendă de 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Citit 5331 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2015 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.