Patru gălălăţeni, "bombe" în trafic. Doi au fost FUGĂRIŢI DE POLIŢIŞTI prin judeţ

Patru gălălăţeni, "bombe" în trafic. Doi au fost FUGĂRIŢI DE POLIŢIŞTI prin judeţ
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Nu mai puţin de patru persoane din judeţul Galaţi au fost depistate în două zile pe şosele în timp ce conduceau diverse vehicule, deşi nu deţineau permise. Doi dintre ei au încercat să scape cu fuga de echipajele de poliţie, unul provocând chiar şi un mic accident.

Primul picat în plasă a fost un bărbat în vârstă de 29 de ani din Corod, care se plimba cu mopedul pe raza comunei Drăguşeni. La un moment dat, un echipaj de poliţie a vrut să îl oprească, dar bărbatul a accelerat şi a gonit mai bine de un kilometru, cu poliţiştii pe urmele lui. Ca să scape, individul a abandonat mopedul într-o râpă şi s-a ascuns în boscheţi, unde a fost reţinut. Astfel, au aflat poliţiştii şi motivul fugii: bărbatul nu avea permis de conducere. Cu fuga a vrut să scape şi un tânăr din localitatea Cotoroaia, pe care poliţiştii din Cerţeşti şi Corod nu au reuşit să îl oprească din prima încercare. Maşina condusă de tânăr a trecut fulgerător pe lângă echipajele de poliţie şi a gonit mai departe, şoferul ignorând semnalele de oprire ale agenţilor.

"Conducătorul auto a încercat să fugă pe o stradă laterală, dar a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul unei locuinţe. S-a stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de un tânăr care a declarat că nu deţine permis de conducere", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, din cadrul IPJ Galaţi.

În situaţii similare, fără permise de conducere, au mai fost depistaţi la finele săptămânii trecute un adolescent de 15 ani, care circula cu un moped la Corod şi un tecucean de 47 de ani, care conducea un motoscuter pe raza comunei Cosmeşti deşi nu deţinea carnet. Toţi cei patru s-au ales cu dosare penale pentru conducere fără permis.

Citit 1593 ori Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2015 20:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.