PERCHEZIŢII după arme şi muniţie la Galaţi. Un bărbat a fost reţinut

PERCHEZIŢII după arme şi muniţie la Galaţi. Un bărbat a fost reţinut
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Şapte descinderi în locaţii de pe raza judeţelor Galaţi şi Ilfov au fost necesare pentru ca poliţiştii să poată proba informaţiile potrivit cărora mai multe persoane deţineau ilegal armament.

Controalele locaţiilor vizate s-au soldat cu depistarea şi confiscarea a două arme letale şi trei neletale, precum şi gloanţe, pe care posesorii le deţineau fără a avea documentaţia necesară.

"Printre armele descoperite s-a aflat şi o armă neletală de autoapărare, cu proiectil de cauciuc, care nu era păstrată în ladă metalică, conform prevederilor legale. Proprietarul a fost sancţionat contravenţional cu 5.000 lei şi se efectuează demersurile legale în vederea anulării dreptului de deţinere, port şi folosire", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, din cadrul IPJ Galaţi.

Autorităţile au decis iniţial reţinerea unuia dintre posesorii de arme, un gălăţean în vârstă de 52 de ani, pentru care judecătorii au hotărât ulterior cercetarea sub control judiciar. Un alt gălăţean este cercetat în libertate pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citit 1597 ori Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2015 20:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.