LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Iată ce POSTURI scoate la concurs PRIMĂRIA

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Iată ce POSTURI scoate la concurs PRIMĂRIA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă, pe portalul propriu, că organizează concursuri de recrutate pentru ocuparea a trei funcţii de conducere vacante, în cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galaţi. În joc sunt un post de director executiv şi două posturi de şef serviciu, respectiv, şef birou. În fiecare din aceste cazuri, concursul constă în trei etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviu.

Cine poate fi director

Pentru postul de director executiv în cadrul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului, candidaţilor li se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, juridice sau administrative, şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum trei ani. Proba scrisă va avea loc pe 8 septembrie, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Condiţii pentru a fi şef

Cerinţele de ocupare a postului de şef la Serviciul de Utilităţi Publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani. Proba scrisa este programată pe 14 septembrie, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Pot aplica pentru postul de şef birou la Biroul Învăţământ, Cultură, Turism, Agrement, Sport, Culte şi Sănătate cei care au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă şi vechime în specialitatea studiilor necesare funcţiei de minimum doi ani. Proba scrisă va avea loc pe 10 septembrie, ulterior urmând a se desfăşura interviul.

Pentru fiecare din cele trei posturi, dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei municipiului Galaţi, din strada Domnească nr. 38.

Foto Bogdan Codrescu

Citit 2384 ori Ultima modificare Miercuri, 12 August 2015 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.