VIDEO - Descinderi ale poliţiştilor pe urmele unor cuţitari

VIDEO - Descinderi ale poliţiştilor pe urmele unor cuţitari
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cuţitele, săbiile sau alte asemenea dispozitive au ajuns  accesorii aproape indispensabile pentru cei care cred că numai astfel îşi pot face dreptate. Cu forţe impresionante, formate din specialişti de la Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de mascaţi şi de echipaje de poliţie rutieră, oamenii legii au interceptat zilele trecute, în traficul de pe strada Gheorghe Doja o maşină de lux, marca BMW,  în care bănuiau că s-ar putea afla bunuri a căror deţinere este limitată de lege.

În urma percheziţiei maşinii conduse de Paul C., de 38 de ani, din Bucureşti, poliţiştii au descoperit, sub una dintre banchete, un cuţit de tip macetă cu lama de 45 cm, înfăşurat într-o pungă de plastic. Bucureşteanul a fost dus la poliţie, odată cu maceta pe care o deţinea ilegal. Într-o situaţie similară a fost depistat şi Săndel Ş., de 31 de ani, din Galaţi, care ieşise la plimbare prin oraş cu maşina echipată cu arme albe. Poliţiştii i-au găsit două cuţite cu lama de câte 12 cm despre care şoferul a susţinut că le ţinea să se folosească de ele la nevoie.

Din ecuaţia acţiunilor derulate de poliţiştii de la Arme face parte şi o reprezentantă a sexului frumos, despre care oamenii legii aveau informaţii că ar deţine arme de foc fără autorizaţie. Într-adevăr, Roxana P., de 34 de ani, din Galaţi, deţinea locuinţă o puşcă de vânătoare, pentru care legea prevede condiţii foarte stricte de dobândire, păstrare şi folosire.

" Faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă albă, în timp ce tânăra este cercetată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a explicat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 1949 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2012 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.